Başkan Kılıç'tan Kuluncaklı Hemşerilerine Teşekkür

14 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde Milliyetçi Harekat Partisi'nin Kuluncak'ta ki oy oranının yaklaşık 2 katına çıkmasından dolayı MHP Kuluncak İlçe Başkanı Kılıç hemşerilerine teşekkür etti.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Kılıç, “Bize güvenip  bu desteği verdiğiniz için partim adına, teşkilatı adına minnetlerimizi sunuyorum,  minnettarım.” dedi.

14 Mayıs tarihinde gerçekleşen Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kuluncak’taki oy oranı bir önceki seçime göre 2 katına çıktı. Bu durumu  MHP Kuluncak İlçe Başkanı Mustafa Kılıç değerlendirdi. Kuluncaklılara teşekkür eden Kılıç şunları dile getirdi: “Kıymetli hemşehrilerim 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçiminde gerek Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gerekse partimize göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Ayrıca göğsümüzü kabartan başka bir durumumuz daha var 2018 milletvekilliği seçimlerinden partimizin o zamanki oyunu  14 Mayıs’ta yaklaşık 2 katına çıkarmışız bize güvenip bize bu desteği verdiğiniz için Partim adına, teşkilatı adına minnetlerimizi sunuyorum,  minnettarım.”

KILIÇ KULUNCAKLILARI 28 MAYIS’TA SANDIĞA DAVET ETTİ

Seçimin 2. turu için Kuluncaklıları sandığa davet eden Kılıç: “Siz kıymetli hemşerilerimizden 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2 turunda en yüksek oyu Sayın cumhurbaşkanımıza vererek desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN