Başkan Güder Öğrencileri Unutmadı

Geçtiğimiz Hafta Malatya'da eğitim Öğretim 2. Dönemine başlayan öğrencilere Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'den ziyaret.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

 Geçtiğimiz Hafta Malatya’da eğitim Öğretim 2. Dönemine başlayan öğrencilere Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’den ziyaret.

       6 Şubatta meydana gelen yüzyılın felaketinden sonra Malatya’nın Battalgazi ilçesinde Depremzedelerin Battalgazi belediyesi tarafından yaralar sarılmaya devam edilirken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ikinci dönem eğitim öğretime başlayan öğrencileri de unutmadı. 

 Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” 2. Dönem eğitim öğretime başlayan öğrencilerimizi ziyaret ettik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her zaman yanındayız.

         Çadırda eğitim gören ve sınava hazırlanan İnönü Ortaokulu öğrencilerimizi ziyaret ederek, test kitaplarımızı dağıttık. Kardeşlerimize okul hayatlarında başarılar diliyorum.

          Çocuklar bizim geleceğimiz geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımız dolayısıyla bunları geleceğe en güzel bir şekilde hazırlamak da bizim büyükler olarak görevimiz.”

 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN