Atmalılar Derneğinin Genel Kurulu Yapıldı

Malatya'da faaliyet gösteren Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 13. Genel Kurulunda Mehmet Ali Başıböyük yeniden başkanlığa seçildi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Malatya da faaliyet yürüten ve 1994 Yılında kurulan Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin 13. Olağan Genel kurulu Nasuhi Caddesindeki dernek merkezinde yapıldı. Genel Kurulda Divan Başkanlığına Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner seçilirken Divan Üyeliklerine ise Ali İhsan Öztürk ve Cemal Ağdağlı seçildi.  
Atmalılar Derneğinin 28 yıldır faaliyet veren bir kurum olduğunu ifade den Dernek Başkanı Mehmet Ali Başıböyük, "Atmalılar İlköğretim Okulunu yaparak Atmalı çocukların eğitim görmelerini sağladık. 120 öğrenci eğitim görüyor ve çok da başarılı öğrencilerimiz var. Okulun ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Atmalılar Vakfı da İstanbul'da kurulmuştur. Önemli işler yaptık ama İstanbul'da köy derneklerimiz ile bir araya gelemedik. Biz hiç kimsenin rakibi değiliz. Buradan çağrı yapıyorum bir araya gelelim birlik olalım" dedi.  Faaliyet raporunun okunup ibrasından sonra Dernek Bilançosu da oybirliğiyle ibra edildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Mehmet Ali Başıböyük yeniden başkanlığa seçilirken Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: 
YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER: 
RIZA TEMİZ,  SEYFİ YÜCEL,  RIZA PARLAK , ALİ RIZA FIRAT,  HASAN HÜSEYİN GEDİK, HASAN İNCESU, ENDER GÜRER,  ALİ KEMAL BAYAR,  MEHMET ALİ BAŞIBÖYÜK . 
YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER 
OZAN OVACIK, CEM BAŞIBÖYÜK, ERSİN KULAK, H. BASRİ YÜCEL, EROL GÜRER, KAZIM ÇIPLAK, FIRAT FIRAT, HIDIR KARASOY, MESUT KARASOY. 
DENETLEME KURULU ASİL 
MEHMET DÜZAOVA, HASAN GÜLLER, NACİ ÇIPLAK. 
DENETLEME KURULU YEDEK 
NACİ DÜZOVA,   RIFAT KARAKUŞ, TURAN KARASOY.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN