Alparslan Ümit Bozkurt Gibi Vatan Evlatları Olduğu Sürece Bizler Güvendeyiz

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ayşe Alparslan Kuzey Irak bölgesinde terör örgütleri tarafından atılan roketler sonucu yaralanan Ümit Bozkurt'a ziyarette bulundu.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

14 Mayıs tarihinde Kuzey Irak bölgesinde terör örgütleri tarafından atılan roketler sonucu çeşitli yerlerinde yaralanmalar ve kulak zarının patlaması sonucu tedavi gören evladımız Ümit Bozkurt kardeşimizi Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Mehmet Gönültaş  ile ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.
          Ailemizin Gazimizin ağabeyi Hüseyin vermeden Kuzey Irak’ta Vatan için  da görev yapmaktalar. Allah acılarını ailesine göstermesin.
           Sözleşmeli Er Ümit Bozkurt, Malatya’da Çukurdere mahallesindeki evinde Malatya’da arayan ve soran olmadığını dile getirerek,” 14 Mayıs’ta Kuzey Irak’ta roket saldırısı sonucu vücudumun çeşitli yerlerinden yaralandım. Allah Devletimize zeval vermesin. 
          Şu ana kadar arayan ve soranımız olmadı. Vatan için, Bayrak için, Milletimiz için dün olduğu gibi bu günde canımızı seve, seve bu uğurda vermeye her zaman hazırız. Yalnız arayıp soranların olmaması insanı yalnız hissetmesi çok kötü bir duygu. Bizlerin her şeyden önce moral’e ihtiyacı var.
           Bugün ziyaretimize gelen Vatansever Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Sayın Ayşe Alparslan başkanımızın nazik ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum” diye belirtti.
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN