AK Parti Teşkilatı bayramlaşma programında bir araya geldi

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma programına yoğun bir katılım oldu.

Çamlıça 10,09,2022
AK Parti İl Başkanı Namık Gören, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinden dolayı buruk bir bayram yaşadıklarını ifade etti.

“Yaşadığımız deprem felaketinden sonra bir taraftan yaralarımızı sarmaya, yavrularımızın bayram heyecanını diri tutmaya çalışırken, diğer taraftan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla başlattığımız seçim çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum” diyen Gören, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Henüz enkaz kaldırma çalışmaları devam ederken; bir yandan on binlerce kalıcı konutun inşasına başlayacak kadar güçlü olan devletimizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki güçlü iktidarımızın bir neferi olan milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Çalmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayana kadar durmadan, yorulmadan ve sıkılmadan ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışacağız.”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise “Biz biliyoruz ki bu millet tökezlediği yerden tekrar dimdik ayağa kalkıp, yoluna devam edecektir. AK Parti hareketi umut olarak ortaya çıktı. Milletin, ümmetin ve mazlumun umudu olarak ortaya çıktı. Yine bugün bu afette milletimizin umudu ve ümidi olarak yoluna devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da konuşmasında şunları söyledi:

“Artık bir yüzyıl bitti ve cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı başlayacak. Düşmanlarımızı birikti, bir oldular. Bizleri yıkmak için büyük bir çaba içerisindeler. Biz şunu biliyoruz ve inanıyoruz ki; biz doğru oldukça, kendimize güvendikçe ve çalıştıkça hiç kimse bizi yıkamayacak, bu davayı yok edemeyecektir.”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise Malatya’nın 6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır bir şekilde etkilendiğini ifade ederek, “Bina stoklarımızın yüzde 40’ı yıkık, ağır hasarlı duruma geldi. İnşallah Malatya’yı tekrar ayağa kaldıracağız” dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır da 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çekerek, şunları söyledi:

“Ülkelerin dönüm ve kader noktaları vardır. Ülkenin geleceğini belirleyecek, kalkınmasını ve yüzyılını planlayacak seçimlerdir. Büyük bir hedef konuldu, yeni Türkiye yüzyılı. Buraya hep birlikte güçlü hazırlanmak zorundayız.”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise “2020’de bir deprem yaşadık ve konutlarımızı inşa ettik. Bir pandemi dönemi yaşadık. O gün evlerimizden dışarı çıkamıyorduk, bugün evlerimize giremiyoruz. Allah’ım daha büyük felaketlerden milletimizi esirgesin. Ve inşallah 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanı seçiyoruz, parlamentoda da Cumhur İttifakı olarak en az 350 milletvekiliyle olacağız” dedi.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine değinerek, “14 Mayıs sadece bir seçim değil, sadece yüzyılın seçimi de değil, 14 Mayıs esasında memleket meselesi, memleketin seçimi. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırma meselesi, yeniden güçlü bir şekilde inşa etme meselesi” diye konuştu.

Bayramlaşma programında milletvekili adayları da kendilerini tanıtan bir konuşma yaptı. 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN