AK Parti M.V Aday Adayı Mamur Görevimiz Bitmedi Aksine Yeni Başlıyor

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Aslı Gizem Mamur yayınladığı video ile 'Unutmayalım ki şehirleri şehir yapan binalar değil, insanlardır.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Deprem sonrası şehir dışına çıkan hemşerilerimizin zamanla Malatya’mıza dönmeye başladığına şahitlik ettik. Umuyoruz ki Malatya’mız toparlandıkça hemşerilerimiz de memleketimize dönmeye, şehrimizin hak ettiği o güzel günlere kavuşmasına vesile olmaya devam edecekler.” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Aslı Gizem Mamur’un açıklamaları şu şekilde;
“Kıymetli hemşerilerim, sevgili Malatyalılar maalesef deprem felaketi sebebiyle içinde bulunduğumuz bu mübarek ayda sizlere biraz buruk, biraz hüzünlü olarak selamlarımı iletiyorum. Bu mübarek ayı geçirdiğimiz süreçler itibariyle millet olarak bilhassa deprem bölgelerimizde dayanışma ruhunu zirveye çıkartarak, anlamına ve önemine uygun bir şekilde yaşamaya çalışıyoruz. 
Bu vesileyle tekrardan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 
Depremin ilk gününden itibaren, gerek Ak Parti Teşkilatlarımızla gerek Kadın Kolları Genel Başkanlığını yürüttüğüm 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Teşkilatımızla sahada vatandaşlarımızın yanında olmaya, yaralarını sarıp ihtiyaçlarını gidermeye çalıştık. Edindiğimiz bu amaç doğrultusunda görevimiz bitmedi, aksine yeni başlıyor. Bu düşünceyle şehrimize faydalı olabilmek adına Ak Parti Malatya Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundum. Biliyoruz ki çıktığımız bu yol meşakkatli fakat memleketimize hizmet etme noktasında bir o kadar da bizi mutlu eden bir yol. 
Malatya’mızda 2 binin üzerinde vatandaşımızı kaybettik. Yüzlerce insanımız yaralandı.100 binin üzerinde konut ve iş yerlerimiz yıkıldı veya ağır hasar aldı. Ve en nihayetinde kullanılamaz hale geldi. Geldiğimiz noktada şehrimizin normalleşmesi ve yeniden imarı için ciddi çabalar gerekmekte. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda Toplu Konut İdaresi tarafından depremzedelere verilmek üzere binlerce konutun temeli atıldı ve binlercesinin daha atılacak. 
Ancak unutmayalım ki şehirleri şehir yapan binalar değil, insanlardır. Deprem sonrası şehir dışına çıkan hemşerilerimizin zamanla Malatya’mıza dönmeye başladığına şahitlik ettik. Umuyoruz ki Malatya’mız toparlandıkça hemşerilerimiz de memleketimize dönmeye, şehrimizin hak ettiği o güzel günlere kavuşmasına vesile olmaya devam edecekler.
Şehrimizi yeniden ayağa kaldıracak olan ancak sosyal hayat ve ticaret olacaktır. Bu noktada geçici barınma alanlarının yanında geçici ticaret alanlarının kurulması için Devletimiz çalışmalar yürütmektedir. Şehrimizin birçok noktasında ticari hayatın devamını sağlayabilmek adına kurulan konteynerlar esnaflarımıza tahsis edilmektedir. Bu çalışmalar hızlanarak devam edecek ve deprem sebebi ile işleri aksayan her bir esnafımız ticari hayata yeniden kazandırılacaktır.
Acılarımız henüz çok taze. Bir çoğumuz yaşadığımız deprem sebebi ile hâlâ korku içinde. Fakat şehrimizin eski ruhuna kavuşabilmesi için birlikte hareket etmeli ve çabalamalıyız. 
Bu vesileyle şehrimizin yeniden inşası ve canlanması için elimizden gelen her şeyi yapacağımıza söz veriyoruz. Bu süreçte yaraların sarılması için çalışan tüm kurum, kuruluş, STK lar ve Memleketimizin her bir ferdine ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.  Kıymetli desteklerinizin bizler için çok önemli olduğunu hatırlatarak daha güzel günlerde buluşmak temennisi ile hayırlı günler diliyor, saygılarımı sunuyorum. Sağlıkla kalın.”
 

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN