AK Parti'de Seçim Değerlendirildi

AK Parti Malatya İl Başkanlığı'nca 14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin basın toplantısı düzenlendi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

AK Parti Malatya İl Başkanlığı’nca 14 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanı Seçimi ile 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin basın toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, AK Parti Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi, Av. İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Doç. Dr. Abdurrahman Babacan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ve parti teşkilatları katıldı.

             AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, “ Cumhurbaşkanımıza ciddi manada destek vererek partimizin 4 milletvekili ile de mecliste temsil edilmesini sağlayan Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

  Seçimlerde resmi olmayan sonuçlarına göre yeniden milletvekili olarak seçilen AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise seçimlerin huzur ve güven içerisinde yapıldığına vurgu yaparak milletin iradesine saygı duyduklarını söyledi.

           Cumhur İttifak olarak Malatya’da büyük bir başarı elde ettiklerini ifade eden Tüfenkci, “Cumhur İttifakı’nın Malatya’daki oy oranı yüzde 68.69 bu önemli bir başarı milletimize teşekkür ediyoruz. AK Parti’mizin oy oranı biraz düştü bunu da bir uyarı olarak alıyoruz. Milletvekili oranlarımızı da korumamız önemli” dedi

          Resmi olmayan sonuçlarına göre milletvekili olarak seçilen Av. İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Doç. Dr. Abdurrahman Babacan’da sonuçlarda memnun olduklarını belirterek Malatya’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güçlük bir destek verdiğini kaydederek, deprem bölgesi Malatya’da yaraların sarılması için gayret göstereceklerini söyledi.

           Toplantı birer konuşma yapan 5. ile 6. sıra adayları Vahit Atalan ve Ramazan Özcan da, seçimlere katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür ederek Malatya ve AK Parti için çalışmalarına devam edeceklerini kaydetti.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN