3 bini aşkın şirket, Çin'e mal satmak için buluştu

Yurt içinden ve dışından 3 bin 300'ü aşkın sayıda tanınmış şirket, Çin 3'üncü Uluslararası Tüketim Ürünleri Fuarı'nda (CICPE) buluştu.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Fuar, Güney Çin eyaleti Hainan’ın başkenti Haikou’da haftanın ilk günü açıldı.

“Mevcut Olanakları Paylaşmak, Birlikte Daha İyi Bir Yaşam Yaratmak” sloganı ekseninde oluşan fuar, tüketimin gelişmesini ve modernleşmesini teşvik etmeyi ve tüm dünyadan gelen girişimlere Çin pazarında yer alma olanağını sağlamayı hedefliyor. 300’den fazla markanın bini aşan sayıdaki ürünü, 15 Nisan gününe kadar sürecek olan fuarda ilk kez görücüye çıkacak.

Bu bağlamda Çin Ticaret Bakanı Wang Wentao, bu yılın fuarında, günün “yeşil, sağlıklı ve akıllı tüketim” gibi temaları ve aynı zamanda moda tüketimi üzerinde yoğunlaşılacağını açıkladı. Tüketimin teşvikine yönelik bir dizi toplantı ve aktivite gerçekleştirileceği de bildirildi. 

Wang, sergileme faaliyetinin üretici firmalarla alıcılar arasında iş ilişkilerini güçlendirme,  tüketici güvenini sağlamlaştırma ve tüketimin çağdaşlaşması ile potansiyellerin açığa çıkması gibi olumlu etkileri olacağını da belirtti. Öte yandan, 35 ülkeden ve bölgeden 2 binden fazla alıcı da sergiye katılmak üzere davet edildi. Düzenleyicilere göre bu yıl, 20 bin metrekarelik büyük bir alan, kalite olarak yüksek nitelikli yerli ürünlerin sergilenmesi amacıyla özel olarak yerli tüketim mallarına tahsis edildi.
 

Çin Uluslararası Radyosu

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN