Spor

Spor Haberleri

11 Futbolcu Boşa Mı Düşecek?

Malatyaspor Derebeyleri taraftarlar derneği başkanı Ender Kaya; “Bu hafta futbolcuların maaşı yatmazsa boşa düşecek 11 tane futbolcu varmış.

TFF Başkanı Büyükekşi'den İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’ne Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile devam etti.

Başkan Güder, Malatya Şampiyonunu Tebrik Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Yusuf Okyay U-18 Futbol Ligi’nde grubunu namağlup lider tamamlayan ve Play-Off’lardaki zorlu rakiplerini de mağlup ederek Malatya Şampiyonu olmayı başaran Battalgazi Belediyespor’lu futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Şampiyonluğa Adım Adım 78-73

Misli.com Türkiye Basketbol Erkekler Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz MSK Mersin Büyükşehir Belediyesi, ligin 9. haftasında kendi evinde Samsunspor'u konuk etti.

Büyükşehir Belediyesinden Arguvan İlçesine 500 Seyirci Kapasiteli Spor Salonu

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Arguvan İlçesine 2 bin metrekare alana sahip ve yaklaşık 500 seyirci kapasiteli spor kompleksi kazandırılıyor.

Battalgazi Belediyesi’nden Ödüllü E-Spor Turnuvası

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı kasıp kavuran ve kısa sürede ülke genelinde en popüler oyunlarından olan Valorant ve League of Legends oyunlarının yer alacağı “Liseler Arası Online E-spor Turnuvası” düzenliyor.

Hülya Avşar Tenis Turnuvası 21. Yılında…

Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası Rekor Katılımla Başlıyor.

Cüneyt Çakır, Türkiye-Çekya maçı ile jübile yaptı

28 yıllık hakemlik kariyerine geçtiğimiz Ağustos ayında nokta koyan Cüneyt Çakır, Gaziantep’te oynanan Türkiye-Çekya özel maçı ile jübile yaptı

Başkan Güder, Kapılarını Gençlere Açan Orduzu Gençlik Merkezi’ni Gezdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin daha kaliteli zaman geçirebilmesini sağlamak amacıyla Orduzu’da yapımı tamamlanan ve kapılarını Türkiye’nin aydınlık yarınları gençlere açan Orduzu Gençlik Merkezi’nde eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.

Başkan Güder: Yeni Malatyaspor Bizim Herşeyimizdir

TFF 1.Lig temsilcimiz Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret Etti

Başkan Gürkan Yenimalatyaspor Kulübüne Moral Ziyaretinde Bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Gençlerbirliği maçı öncesinde Yeni Malatyaspor Kulübünü ziyaret etti.

Maski ‘Birimler Arası Futbol Turnuvası’ Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” sona erdi.

Yeni Malatyaspor Altınorduspor'u 3-0 Mağlup Etti

Yeni Malatyaspor Altınorduspor'u 3-0 Mağlup Etti

Voleybol Bayanlar Ligin'de Malatya'nın Prensesleri 3-0 Galip....

Voleybolda Malatya'nın Prensesleri kazanmaya devam ediyor.

Süper Ligin En Medyatik Takımı Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig’de ilk 10 hafta sona ererken, heyecan tüm hızıyla devam ediyor. İlk 10 hafta itibariyle hakkında en fazla haber çıkışı tespit edilen kulüp ise 158 bin 14 haberle Fenerbahçe oldu.

Büyükşehir’den Gfk Taraftarlarına 100 Bin Ücretsiz Passolig Kartı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı, gazi şehrin takımı Gaziantep Futbol Kulübü’nü (GFK) destekleyen futbolseverlere 100 bin Passolig kartı hediye edecek.

Yeni Malatyaspor, Bandırma'dan 3 Puanla Dönüyor

Spor Toto 1. Lig'in 9. haftasında Bandırmaspor ile deplasmanda karşılaşan Yeni Malatyaspor Hagi Osman'ın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Hagi Osman'ın 2 golüde ofsayt gerekçesiyle Var tarafından iptal edildi.

Maski Birimler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Birimler Arası Futbol Turnuvası” Santra Halı Saha Tesisleri’nde başladı.

Yeni Malatyaspor Yönetiminden ve Futbolculardan Başkan Gürkan’a Ziyaret

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Hacı Ahmet Yaman, yönetim kurulu ile birlikte teknik heyet ve futbolcular, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Toplam 319 haber.