Spor

Spor Haberleri

Battalgazi'de Yaz Spor Okulları Başlıyor

Çocuklara ve spora yönelik çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından özel bir etkinliğin daha startı veriliyor.

Yeni Malatyaspor Sportif Direktöründen Duygu Dolu Veda

Malatya’da 2017’den beri Yeni Malatyaspor’da görev yapan ve 22-2023 sezonunda Spor Toto 1. Lig'den çekilen Yeni Malatyaspor, sportif direktör Damir İbric ile yollarını ayırdı.

Plajda heyecan başladı

EHF Avrupa U17 Plaj Hentbolu Şampiyonası, renkli görüntülerle başladı

Ampute Milli Takım Kaleci Antrenörü Karadağ Getirildi

Ampute Milli Takım Kaleci Antrenörü Selim Karadağ Getirildi

TFF Başkanı Büyükekşi Akademi Ziyaretlerine Kasımpaşa İle Devam Etti

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Altyapı Akademilerinde Türkiye Modeli oluşturmak ve sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği kulüp akademileri ziyaretlerine Kasımpaşa A.Ş.ile devam etti.

Prof. Dr. Devecioğlu, TFF Başkanlığına Aday

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olduğunu açıklamasının ardından Malatya'yı ziyaret etti.

Futbolseverler Mersin’de Depremzedeler İçin Omuz Omuza Verdi

Türkiye Futbol Federasyonu, 'Omuz Omuza' yardımlaşma ve dayanışma kampanyası çerçevesinde bu akşam, deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Atakaş Hatayspor'un gelecek sezon maçlarını oynayacağı Mersin Stadyumu'nda 'TFF Omuz Omuza Gösteri Maçı’ düzenledi.

Carberry Böyle İstedi 82-77

Msk Basketbol Ekibi, Fenerbahçe Koleji’nin 82-77’lik Skorla Yendi

Yeni Malatyaspor'un İmdadına Yine Başkan Gürkan Yetişti

Yeni Malatyaspor'un imdadına yine Büyükşehir Belediye başkanı Selahattin Gürkan yetişti.

Galip Demirel Spor Kulübü'nden Dört Dörtlük Transferler

TVF Kadınlar 2. Lig 16. Grubu, ligin bitmesine 1 hafta kala lider olarak bitirmeyi ve çeyrek finale yükselmeyi garantileyen Galip Demirel Spor Kulübü Şubat tarihlerinden Niğde'de gerçekleştirilecek olan finaller öncesi transferde de göz dolduruyor.

Malatya’nın Kızları Voleybola El Koydu Çeyrek Finalde!

Voleybol Bayanlar Malatya’nın Kızları Çeyrek Finalde!

Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Spor Toto 1. Lig’in 22. Haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den Alanyaspor’a Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine Corendon Alanyaspor Kulübü ile devam etti.

Heyecan ve Rekabet Dolu E-Spor Turnuvası Sona Erdi

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçede ilk kez online olarak düzenlenen 'Liseler Arası Online E-spor Turnuvası' sona erdi.

Yeni Malatyaspor'a Başkan Gürkan'dan Destek

Yeni Malatyaspor içerisinde bulunduğu maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler yaşarken Kulübün imdadına her zamanki gibi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yetişti.

Büyükşehir Belediyespor Basketbol Ve Voleybol’da Kazandı

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ve Voleybol takımı haftayı galibiyetle kapattı.

11 Futbolcu Boşa Mı Düşecek?

Malatyaspor Derebeyleri taraftarlar derneği başkanı Ender Kaya; “Bu hafta futbolcuların maaşı yatmazsa boşa düşecek 11 tane futbolcu varmış.

TFF Başkanı Büyükekşi'den İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü’ne Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Futbol Akademileri projesi kapsamında sürdürdüğü ziyaretlerine İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü ile devam etti.

Başkan Güder, Malatya Şampiyonunu Tebrik Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Yusuf Okyay U-18 Futbol Ligi’nde grubunu namağlup lider tamamlayan ve Play-Off’lardaki zorlu rakiplerini de mağlup ederek Malatya Şampiyonu olmayı başaran Battalgazi Belediyespor’lu futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Toplam 316 haber.