Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Derneklerden Başkan Ünlüce’ye Ziyaret

Türkiye Yardımsevenler Derneği Eskişehir Şubesi, Odunpazarı Muhtarlar Derneği ve Eskişehir Serhat Özkarlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ettiler.

Sanayi Esnafları Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Ve Bayram Taşkın İle Biraraya Geldi

Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay ve Yönetim Kurulu üyelerinin organize ettiği” Sanayi’de Esnaf Kahvaltısında” Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın ve MESOB Başkanı Şevket Keskin Sanayi Esnaflarıyla bir araya geldiler.

Başkan Tugay: Biz Bütün Makedonya İle Kardeşiz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti’nden gelen heyeti makamında ağırladı. Başkan Tugay, “Biz bütün Makedonya ile kardeşiz” dedi.

Kışla Caddesinde Bir Tek Esnaf Bile Mağdur Edilmeyecek

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’in, “Kışla caddesinde sıkıntı var. Kışla Caddesindeki esnaflara bir bildiri yayınlanıyor, ’15 gün içinde burayı boşaltacaksınız’ diye. Ben buradan yetkililere sesleniyorum; önce esnafa yer gösterin” sözleri üzerine, AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “Hiçbir şekilde, tek bir esnaf bile, şuranın altını çiziyorum, kiracı veya mülk sahibi hiç fark etmez, konteyner verilmeden yerinden çıkarılamayacak.” sözünü verdi ve buranın durumunu yakın planda takip ettiğini açıkladı

DEVA Partisi Heyetinden Başkan Prof. Dr. Geçit'e Ziyaret

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı beraberinde Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Sefa Tan, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatya'ya sağlık yatırımları arttırılıyor

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, deprem bölgesi Malatya'nın güçlü bir sağlık altyapısına sahip olduğunu belirterek, yatırımlara ise her geçen gün yenilerinin eklendiğini belirtti.

Başkan Seçer Akülü Sandalye Dağıtım Töreni’ne Katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ‘10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ kapsamında Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile ÇİMSA iş birliğinde ihtiyaç sahibi özel gereksinimli bireylere yönelik gerçekleştirilen ‘Akülü Sandalye Dağıtım Töreni’ne katıldı.

Başkan Taşkın İlçedeki Parkları Ve Yeşil Alanları Mercek Altına Aldı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçedeki park alanlarını gezerek incelemelerde bulundu. Yapılması gerekenleri yerinde tespit eden Başkan Taşkın, “Battalgazi’mize yeşil alan kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Kahramanmaraş Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin İmzaları Atıldı

Büyükşehir Belediyesi ve DOĞAKA iş birliğiyle şehre kazandırılacak Sosyal Girişimcilik Merkezi’nin imzaları atıldı.

Başkan Geçit Yaka Mahallesindeki İmar Yolu Açma Çalışmalarını İnceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit' Yaka İle Dilek Arasındaki Ulaşımı Rahatlatıyoruz'

Başkan Büyükkılıç’tan Ücretsiz Müze Açıklaması

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 18-24 Mayıs Müzeler Haftası dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı müzelerin 18 Mayıs günü ücretsiz gezilebileceğini açıkladı.

Mv. Ölmeztoprak' Deprem Bölgesi Malatya'ya Eğitim Yatırımları Sürüyor'

Malatya, merkez çarşı projesi ile ilgilide bilgiler paylaşan Milletvekili Ölmeztoprak, 6 bin bağımsız bölümde inşaat ihalesinin tamamlandığını inşaat faaliyetlerinin ise sürdüğünü söyledi.

Tüfenkci'den Sanayi Esnafına Müjde

Milletvekili Bülent Tüfenkçi' 714 Dükkan Teslim Edilecek, Yeni Dükkanların İhalesi Yapılacak'

Bakan Uraloğlu İle Ulaştırma Ve Altyapı Projeleri İstişare Edildi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden Başkan Görgel, “Alt ve üstyapısıyla çok daha dirençli ve yaşanabilir bir Kahramanmaraş inşa etmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde tüm Bakanlıklarımız, Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve tüm paydaşlarımızla yoğun gayretimizi sürdürüyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç’a SGK Haftası Ziyareti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Kayseri Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Mustafa Türkoğlu ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Başkan Büyükkılıç İş Arayan İle İşverenin Buluştuğu Dev İstihdam Fuarı’nı Ziyaret Etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi himayelerinde hazırlanan Kayseri İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nı ziyaret ederek, hem işveren firmalarla hem de iş arayan vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçer Korkusuz Kahramanlarla Bir Araya Geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Ata Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek, İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde eğitimlerini tamamlayıp göreve başlayan itfaiye personeliyle bir araya geldi.

Başkan Görgel, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Katıldı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katılan Başkan Görgel, “Toplantımızın ülkemiz ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Direnişin simgesi Hasan Tahsin unutulmadı

İzmir’in işgaline karşı ilk kurşunu atan gazeteci Hasan Tahsin, şehit edilişinin 105'inci yılında meslektaşları tarafından törenle anıldı.

Toplam 3530 haber.