Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Adayı Alper Gürsoy Esnafımızın Yanında Olacağız

31 Mart 2024'te gerçekleşecek mahalli seçimlere günler kala, Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Alper Gürsoy, seçim çalışmaları kapsamında Özsan Sanayi Sitesi esnaflarıyla bir araya geldi.

1 Yılda Orta Hasarlı Binalara Çözüm Bulamayanlar 100 Yıllık Plan Yapamaz

“Cesaretleri ve yürekleri olmadığı için rezerv alan haritalarını açıklayamıyorlar”

Dönmezer: Çarşının bir an önce ayağa kalkması için seferberlik ilan edeceğiz

Depremin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen çarşı merkezindeki işyerlerinin hala inşaat sürecinde olduğuna vurgu yapan HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, seçildikleri takdirde şehrin can damarı olan çarşı merkezinin ayağa kaldırılması için yoğun bir çabanın içerisinde olacaklarını söyledi.

PROF. Dr. İbrahim Gezer: Malatya Siyasi Tarihinin En Kapsamlı Hazırlığı İle Karşınızdayız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, "Malatya siyasi tarihinin en kapsamlı hazırlığı ile karşınızdayız. Bu kadar hazırlığı bir daha bizim gibi biri çıkıp yapar mı bilmiyorum.

Ağbaba: Memleketi Adil Ve Adaletli Bir Şekilde Yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Veli Ağbaba, Malatya’yı adil ve adaletli bir şekilde yöneteceklerini ifade ederek, “Öncelikle şehri ayağa kaldıracağız.

Prof. Dr. Geçit' Bizim Tek Bir Derdimiz Var Oda Hizmet Etmek'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit' 55 Bin Konutu Bir Yıl İçinde Teslim Ediyoruz'

Murat Aslan Mücbir Sebep Hali En Az 5 Yıl Uzatılmalı

Şehir Planlamacısı Murat Aslan, esnaf ve iş verenler için nücbir sebep hali en az 5 yıl uzatılmalı, yerinde dönüşüm projelerinde ise KDV oranı , vergi ve harç giderleri alınmamalıdır.

Bilgin, Tıp Fakültesi Öğrencileri İle Doğa Yürüyüşüne Katıldı…

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Üniversitesi Spor Tırmanışı Doğa Sporları ve Arama Kurtarma topluluğu (CÜSDAT) ile Sivas Doğa Sporları ve Arama Kurtarma Kulübü (SİVDAK) tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi.

Tütüncü, Antalya Hal Esnafıyla Sahur Yaptı

Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, 11 ayın sultanı Ramazan ayının ilk sahurunu Antalya hal esnafı ile yaptı.

Seçer: Halkın Desteğiyle Büyükşehir’i Açık Ara Farkla Kazanacağız

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Şırnak Uludereliler Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Başkan Güngör Gençlik Ve Spor Bakanı Bak’ı Ağırladı

Gençlik merkezinin açılışına katılmak ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere şehre gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı misafir eden Başkan Güngör, “Bakanlığımız öncülüğünde şehrimize kazandırılacak stadyum ve olimpik yüzme havuzu projelerine ilişkin istişarelerde bulunduk.

Başkan Fatma Şahin: Bu Memlekette Kimse Evsiz Kalmayacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Güneyşehir Konut Temel Atma Töreni’nde yaptığı konuşmada memlekette kimsenin evsiz kalmayacağını belirterek, “Hiç kimse kira fiyatları yüksek oldu diye şikayet etmeyecek.

Ali Babacan: Gemi Gemi Canlı Hayvan İthal Eder Hale Geldik

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 10 Mart Pazar günü Tokat’ta bir basın toplantısı düzenledi.

İyi Parti Adayı Ali Helvacı Partiler Üstü Adayım

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ali Helvacı ziyaret gezileri kapsamında Dilek Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

YRP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Çakmak' Sorunları Çözmeye Geliyoruz'

Yeniden Refah Partisi Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Ömer Çakmak' Hizmetlerimizle Doğanşehir Eskisinden Daha Güzel Olacak' dedi.

Gürkan' Gençlik Kampımız Türkiye'deki En Donanımlı Parklardan Biridir'

Beydağı Gençlik Kampında İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan' Gençlik Kampımız Türkiye'deki En Donanımlı Parklardan Biridir'

Prof. Dr. Geçit' Yeşilyurt'ta Yolun Altı İle Üstünü Eşitleyeceğiz'

Rezerv alanını kim yapıyor? Emlak Konut yapıyor. Kimsenin bir metre kare yeri kaybolmayacak. Şehir Cafana'ya kadar gitmişken yolun altının gelişmemesi büyük bir talihsizlik.

Vatandaşa Bilgi Veremiyorlar, Hizmeti Nasıl Verecekler?

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım'dan Tepki' Malatyalıların Yaşamını İlgilendiren Bilgiler Devlet Sırrı Gibi Saklanıyor'

Prof. Dr. Gezer: Refah Kent Malatya’ Projesi İle Malatya Ekonomisi Ayağa Kalacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, Malatya’nın refahını yükseltecek ve ekonomisini ayağa kaldıracak ‘Refah kent Malatya’ projesinin detaylarını paylaştı.

Toplam 3486 haber.