Gündem

Gündem Haberleri

CHP'den Atatürk Anıtına Çelenk

CHP Malatya İl Örgütü 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu gerçekleştirdi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Vali Ersin Yazıcı, Sümer Park alanında düzenlenen, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlama törenine katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 6 Yaşında

Merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın adını taşıyan üniversitemizin kuruluşunun altıncı yılını kutlarken, akademik, idari ve fiziki gelişimini sürdürmeye devam ediyoruz.

İl Müdürü Akar Üreticileri Uyardı' Kayısıda Şeftali Güvesi'ne Dikkat'

Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar' Ağaçlarında Meyvede Kurtlanmaya Sebep Olan Şeftali Güvesi Zararlısına Karşı İlaçlamayı İhmal Etmeyiniz!

Çay Üreticilerinden Dikkat Çeken Açıklama! Bizimle Dalga Mı Geçiyorsunuz?

Kuru Çay Bir Yılda 0 Artarken Çay Neden T Artırıldı?

Altay Kışlasında' Temsili Askerlik Töreni'

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Engelliler Haftası Kapsamında Düzenlenen 'Temsili Askerlik Törenine' Katıldı

Gelecek 10 Yıla Çevresel Riskler Damga Vuracak

2024 Küresel Riskler Raporu’nda yapay zekâ ile ilişkili olarak dezenformasyon, aşırı hava olayları ve sosyal kutuplaşma, gelecek 2 yıldaki en önemli riskler olarak dikkat çekiyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesinin Haksız Hukuksuz Sürgünlerine Bem-Bir-Sen’den Tepki

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri akabinde el değiştirerek CHP’li ve DEM’li belediyelerde baskı, mobbing ve sürgüne dayalı hukuk dışı muamelelere ve üyelerinin bu yolla istifa ettirilmeye çalışılmasına Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) tepki gösterdi.

Hükümet Açıkladı: Kamuda Dijitalleşerek Tasarruf Etme Dönemi Başladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 8 başlıktan oluşan kamuda tasarruf planını açıkladı.

Gülüşüne Kurban Diyerek Kıtalar Aşıyor

Yetim Vakfı bu kurban bayramında, çocukların yüzleri gülsün diye başta Türkiye olmak üzere 24 farklı ülkede 400.000 kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Bratislava İlk Kez Direkt Uçuşla İstanbul’a Bağlandı

İstanbul Sabiha Gökçen’den, Slovakya’ya direkt uçuşlar başladı. Pegasus Havayolları, 15 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen’den ilk kez Slovakya'nın başkenti Bratislava’ya (BTS) yeni uluslararası seferlere başladı.

Malatya’mızın Çarşısı Tekrar Esnafı İle Buluşacaktır

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, beraberinde esnaf odası başkanları ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Otokoç 2. El'in Malatya Bayisi Açıldı

Giderek büyüyen ikinci el sektöründeki ihtiyaçlara cevap verme ve tedarik kanallarını geliştirme stratejisi doğrultusunda bayilik ağını büyütmeye devam eden, kurumsal ikinci el araç pazarının lideri Otokoç 2. El’in bayisi Malatya’da hizmete girdi. Otokoç 2. El Malatya Bayiliğini Şampiyon A.Ş. yürütüyor.

Kızılay'ın 2024 Kurban Vekalet Bedelleri Belli Oldu

Kurban Etlerinden Deprem Bölgesi Ve Gazze’ye Gönderilmek Üzere Kavurma Konserveleri Yapılacak.

Bebekler Ağlamasın, Anneler Üzülmesin…

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, işitme engelli Ayşegül ve Turan Aktaş çiftinin evine konuk olarak yeni doğan bebekleri için göz aydınlığı verdi.

Modern Yaşam Alanları Oluşturuluyor

6 Şubat depremleri sonrasında Malatya’nın Yeşilyurt ilçesi İkizce Mahallesi’nde başlanan konutlarda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

160 Geçici İşçi Alımı Yapıldı…

Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Özbelsan AŞ bünyesinde İŞKUR aracılığı ile istihdam edilecek mevsimlik işçilerle bir araya gelerek yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Arguvan’da Anneler Günü Coşkusu

12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Arguvan Belediyesi tarafından Turnam İlgezdi Kültür Kompleksi’nde konser düzenlendi. Sanatçı Mahir Yiğitler’in sahne aldığı etkinlik büyük ilgi gördü.

Malatya'da 2 Gün Sular Kesilecek

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 13 Mayıs 2024 Pazartesi Günü saat 22.00 ile 14 Mayıs 2024 Salı Günü 04.00 saatleri arasında Malatya merkezde 74 mahallede 6 saatlik planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Toplam 2319 haber.