Gündem

Gündem Haberleri

Malatya Yoncalı Barajı inşaatı tamamlandı

Malatya Yoncalı Barajı'nın inşaatının tamamlandığı bildirildi.

Başkan Gürkan’dan Berat Kandili Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin kandilini tebrik etti.

Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi Yüreklere Dokunuyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Tayvan Büyükelçiliği iş birliğiyle ‘Asrın Felaketinde Engelleri Birlikte Aşıyoruz Projesi’ kapsamında Malatya’daki engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıtımı yapılıyor.

Vali Yazıcı Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Yönetim Kurulu toplantısı Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta başkanlığında Bingöl’de yapıldı.

Malatya İçin Ortak Akıl İle Hareket Etmeliyiz

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Malatya yıkılmış değil, çökmüş bir şehir. Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak için hepimizin birlikte ortak akıl ile mücadele etmemiz lazım.” dedi.

AK Parti Malatya İlçe Meclis Üyeleri Açıklandı

Malatya'da Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlenmesinin ardından belediye meclis üyeliği listeleri de açıklandı.

Deprem bölgesinde primler ötelenmek yerine, hiç alınmasın

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Vedat Işıkhan’dan, Bağ-Kur prim ve sosyal güvencelerin deprem bölgesinde ötelenmek yerine, hiç alınmamasını talep ettiklerini bildirdi.

Mersinlilerin Beklediği 9 Büyük Proje Daha Hayata Geçecek

MESKİ Genel Müdürlüğü, IFC (Uluslararası Finans Kurumu) ve EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) yetkilileri tarafından ziyaret edildi.

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener’den Vali Ersin Yazıcı’ya Ziyaret

Çeşitli programlara katılmak üzere İlimize gelen YSK Başkanı Ahmet Yener, Malatya Valisi Ersin Yazıcı’ya makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Muhtar Adayı Tuğba Farımaz Seçim Ofisini Açtı

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesinin kadim mahallelerinden Zaviye Mahallesine Muhtar adayı Tuğba Farımaz seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Fırat Edaş Saha Ekibine Güvenli Sürüş Eğitimi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin saha ekibi, trafikte olası kaza ve arıza risklerini azaltmak adına teorik ve uygulamalı “Güvenli Sürüş Eğitimi” aldı.

Malatya’da Yapımı Tamamlanan Deprem Konutlarının Kurası Çekildi

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan törene İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya Valisi Ersin Yazıcı, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, İnanç Siraç Kara Ölmez Toprak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak ve hak sahipleri katıldı.

Maden felaketleri sonrasında neler oluyor?

TEMA Vakfı, Erzincan İliç’teki altın madeninde meydana gelen çevre felaketinin sebep olduğu tahribatı ve olası tehlikeleri Giresun Şebinkarahisar’da yaşanan çevre faciası örneği üzerinden anlattı.

Tepkiler Üzerine TOKİ Kuraları Bakan Değişikliği İle Yarın Çekilecek

TOKİ Kura Çekimleri Bakan Ali Yerlikaya'nın katılımı ile yarın yapılacak.

Sadıkoğlu’ndan Adaylık Açıklaması

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, belediye başkan adayı olacağına dair basında ve sosyal medyada çıkan haberler ve paylaşımlar üzerine bir açıklama yaptı.

Başkan Evren' Şehrin Ayağa Kalkması Projelerin Acilen Hayata Geçirilmesiyle Olacaktır

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i Makamında ziyaret etti.

Kızılay Gazze’deki yeni aşevini Refah’ta açtı. 1000 aileye sıcak yemek

Savaş mağduru Gazze halkına yardım için çalışan Türk Kızılay, Refah bölgesine sığınan Gazzeliler için bölgede yeni bir aşevi kurdu.

Aksa Elektrik Dağıtım Şirketleri'nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Aksa Grubu Çatısı Altında Faaliyet Gösteren Elektrik Dağıtım Şirketleri'nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Kuzey İlçelerde Şiddetli Yağış Bekleniyor

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM’un meteorolojik değerlendirmesine göre İstanbul’un kuzey ilçelerinde saatte 20 ila 50 kilometre arasında değişen hızda esen şiddetli rüzgar etkili olacak.

Toplam 2296 haber.