Yerel

Yerel Haberleri

Yaşayan Körfez için dev adım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Körfez’in temizlik sürecinde büyük önem taşıyan Çiğli Atık Su Atık Su Arıtma Tesisi’nin 4. Faz Projesi’nin temelini attı.

Emanet Çarşımızda Beş Ayda 110 Bin 257 Adet Yardım Paketi Dağıtıldı

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki büyük deprem felaketinden sonra Yeşilyurt Belediyesi ile Türk Kızılay işbirliğiyle, Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşıda yapılan koordineli ve planlı çalışmalar neticesinde depremzede vatandaşlara 110 bin 257 adet yardım paketi teslim edildi.

MASKİ Sayaçları Sıfırlıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafın alınan karar gereğince 6 Şubat tarihinden 31 Mayıs 2023 tarihine kadar kullanılan sularda ücret alınmayacağını duyurmuştu.

Ankara Kalesi’ne Ücretsiz Ring Seferleri

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent turizmini canlandırmak ve kent tarihini tanıtmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Haşere İle Mücadele Çalışmaları Hızlı Bir Şekilde Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Büyükşehir Belediyesinin Vizyon Projesinde Çalışmalar Yoğunlaştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan yaklaşık 300 bin metrekarelik alana yapılan 100. Yıl Kent Parkında çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Büyükşehir’den Kardeş Şehir Adıyaman’a Mobil Mezbaha

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehir Adıyaman’a olan desteği devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Çalışıyor Malatya Güzelleşiyor

Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir'den Darende İlçesinde Köprü Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Malatya genelinde kurmuş olduğu şantiyelerle yol, asfalt, menfez ve köprü çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Parkları ve Refüjleri Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler refüjlerde ve parklarda budama, çiçeklendirme, çimlendirme ve temizlik çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Hediye Edilen Aslanların Dördüz Yavrusu Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Sudan gezisinde hediye edilen ve Gaziantep Doğal Yaşam Parkı’nda yaşayan Sultan ile Sudan isimli aslanların dördüz yavruları oldu.

Yeşilyurt'ta 'Kaçak' Yapılara 'Yıkma' Uyarısı

Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapılaşmalar tespit edildiğini belirterek bu tür yapılaşmalara izin verilmeyerek yıkılacağını açıkladı. Yeşilyurt Belediyesi i lk olarak da Özhan Sanayi sitesindeki kaçak yapılara müdahale ederek yıkmaya başladı.

Mert, Önemli Olan Düştüğümüz Yerden Ayağa Kalkmak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Yazıhan İlçesi'ne bağlı Bereketli Mahallesi'nin kanalizasyon altyapı çalışmalarına başladı.

Mert, Maski Olarak Sahadayız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2023 yılı yatırım programında olan altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Dezenfeksiyon Ve Haşere İle Mücadele Çalışmalarına Hız Verildi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden ciddi bir şekilde etkilenen Malatya’da çadır ve konteyner kentlerde yaşamına devam eden vatandaşlar için Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından dezenfeksiyon ve haşere ile mücadele çalışmalarınaaralıksız devam ediliyor.

Malatya'da yol çalışmaları devam ediyor

Malatya genelinde yoğun çalışmalar yürüten Malatya Büyükşehir Belediyesi ulaşım noktasında Bulgurlu, Bağtepe, Karakaş, Göller ve Karaköy grup yolu üzerinde Malatya’nın geleceğine dair yatırımlarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Güldal Akşit Bulvarında Çalışmalarına Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya trafiğini rahatlatmak, daha kaliteli ve konforlu bir yol ağı oluşturmak amacıyla yeni yol ağlarını Malatya’ya kazandırmaya devam ediyor.

İtfaiyeden çadır ve konteyner yangını uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Mustafa Katipoğlu, çadır ve konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlara bazı uyarı ve önerilerde bulundu.

Kayseri Turizm Portalı: ‘Kayseri.Com.Tr’

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kadim kent ve doğal güzelliklerin şehri Kayseri’nin turizm değerlerini tanıtmak için desteğini sürdürüyor.

Toplam 2208 haber.