Yerel

Yerel Haberleri

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde Asfaltlama Çalışmaları Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Latif Okyay, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi (Şire Pazarı) projesinde sona gelindiğini ve altyapının tamamlandığı alanlarda da asfalt çalışmalarına başlandığını belirtti.

Depremzedelerin Kaldığı Konteyner Kentler Düzenli Olarak İlaçlanıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen illerden biri olan Malatya’da, Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, konteyner kentlerde yaşayan depremzede vatandaşların sağlığını korumak adına ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını yürütüyor.

MOTAŞ'tan Duraklara Bakım Onarım

Motaş Deprem Sonrası Otobüs Duraklarında Bakım-Onarım Ve Temizlik Çalışmalarını Sürdürüyor

İlaçlama Çalışmaları Etkin Bir Şekilde Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hava sıcaklıklarının artmasıyla beraber haşere ile mücadele çalışmalarına hız verdi.

Parkların Bakım ve Onarımları Aralıksız Sürüyor

Malatya Büyükşehir tarafından Park ve Dinlenme Alanlarında Bulunan Çadırların Kaldırılmasının Ardından Ekipler, Parkların Bakım ve Onarımlarını Aralıksız Sürdürüyor

Binevler Cadde Yenileme Projesinde Asfalta Geçildi

Büyükşehir Belediyesi, Binevler Bölgesi Cadde Yenileme Projesi kapsamında Alparslan Türkeş Bulvarı’nın ilk etabında asfalt çalışmasını tamamladı.

Güldal Akşit Bulvarında Çalışmalar Sürüyor

Büyükşehir Belediyesinden Malatya Genelinde Alternatif Yol Açma Çalışmaları Devam Ediyor

İzmir’de bir yılda 25 bin kedi ve köpek kısırlaştırıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanlarının kontrolsüz şekilde üremesini engellemek, onların refahını ve toplum sağlığını korumak için kısırlaştırma çalışmalarına hız kazandırdı.

Mersin Büyükşehir Üreticiye Alternatif Tarım Ürünleri Sunuyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, alternatif tarım ürünlerini geliştirecek projeler üretmeyi sürdürüyor.

İzmir’in tarihi yatırımı hızla ilerliyor Buca Metrosu tam gaz

İzmir tarihinin en büyük raylı sistem yatırımı Üçyol–Buca Metro hattında General Asım Gündüz İstasyonu’nda kazık çakma çalışmaları tamamlandı; Buca Koop İstasyonu’nda ise sona yaklaşıldı

Halk Ekmek Ürün Yelpazesi Genişliyor:

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, ürün yelpazesine 4 çeşit ekmeği daha dahil etti.

Başkan Büyükkılıç’tan Kurban Bayramı’nda Ücretsiz Tramvay Müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kurban Bayramı boyunca tramvay hatlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

Büyükşehir’den depremzedelere psikososyal destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adıyaman’da kurduğu yaklaşık 700 kişilik konteyner kentte temel ihtiyaçların yanı sıra psikososyal çalışmalara da ağırlık veriyor.

Yeşilyurt İlçesine Bağlı Kuyulu Mahallesi’nde Asfaltlama Çalışmaları Yapılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Malatya merkezde ve kırsal alanlarda asfaltlama, altyapı ve üstyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükşehir’e Bağlı Tramvay, Gaziray Ve Otobüsler Kurban Bayramı Boyunca Ücretsiz!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), bünyesinde hizmet veren tramvay Gaziray ve turuncu otobüsler, Kurban Bayramı dolayısıyla arefe günü de dahil olmak üzere bayram boyunca tüm vatandaşlara ücretsiz hizmet verecek.

Orduzu-Çınar Çeşmesi İçilebilir Olmadığı Gerekçesiyle Kapatıldı.

Malatya’da 6 Şubat depremlerinin ardından içme suyunda oluşan bulanıklık nedeniyle muslukta akan suyu kullanmayan vatandaşların alternatif olarak içtiği kaynaklardan birisi olan Orduzu-Çınar Çeşmesi, içilebilir olmadığı gerekçesiyle kapatıldı.

Battalgazi Belediyesi Hasırcılar Mahallesi’ne 10 Km’lik Asfalt Serimi Gerçekleştiriyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında yolları bozulan Hasırcılar Mahallesi’nde 10 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapılıyor.

Yeşilyurt’ta 31 Noktada Kurban Satış Ve Kesim Hizmeti Verilecek

Kurban Bayramının Manevi Atmosferini Hep Birlikte Yaşayacağız

Ekmek Ve Yemek Fabrikası’nın Depremden Önce Yapılmış Olması Malatya İçin Büyük Bir Kazanım

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve yaklaşık 11 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Ekmek ve Yemek Fabrikası, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya’da afetzedelere yüz binlerce sıcak yemek ve ekmek dağıtımı yaptı.

Toplam 2208 haber.