MHP Malatya İl Başkanlığında Gökhan Gök Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı'na atanan Gökhan Gök, Parti İl Binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevi Mesut Samanlı'dan görevi devraldı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

MHP İl Başkanlığında düzenlenen törene MHP MKYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş, Ülkü Ocakları Başkanı Turgay Şengönül, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri katıldılar. 

2023 genel seçiminde milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Mesut Samanlı görevini, İl Başkanı olarak atanan Gökhan Gök’e devretti.


Görev teslimi öncesi konuşan MHP Milletvekili Aday Adayı Mesut Samanlı, ”Birkaç gün önce duyurduğumuz üzere 3 yıldır görev yaptığımız İl Başkanlığı makamımızı partimizin tüzüğünün 94.maddesi gereği istifa etmemiz gerekiyor Aday Adaylığından dolayı. Yaklaşık 30 yıldır bu partiye hizmet eden bir kardeşinizim. Hepiniz ile uzun yıllardır tanışıyoruz.  Gerek 3 yıllık Battalgazi İlçe Başkanlığı döneminde, gerek 3 yılık İl Başkanlığı döneminde daha yakın temas halinde çalışmalarda bulunduk.  Bu süre zarfında Malatya’mıza hizmet etmek adına Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağını yükseklere taşımak adına hep birlikte gayretler gösterdik. İnşallah bundan sonraki süreçte de bir kardeşiniz olarak, bir evladınız olarak Allah nasip eder, sayın genel Başkanımız takdir eder, milletimiz de bizlere oy verirse TBMM’de hem sizleri, Malatyalıları temsil etmek için, hem de bir Malatya sevdalısı olarak Malatya’nın derdine derman olmak adına mecliste görev almak için yola çıktık. Bu kutlu bir yol, bu şerefli bir yol. Ben ortaokul yıllarında ülkü ocakları sorumlusu olarak başladım. Bu davada bugün İl Başkanlığı makamına kadar gelmiş bir kardeşinizim. Bunu emeğin, gayretin bir karşılığı olarak görüyoruz. Bu süre zarfında istemeden kırdığımız, döktüğümüz, üzdüğümüz kardeşlerimiz, ablalarımız olduysa hepsinden özür diliyoruz. Haklarınızı helal edin. Bizim de ne hakkımız varsa helal olsun. Her veda bir hüzünlü olur ama sevindirici tarafı uzun yıllardır görev yaptığımız, ülkü ocaklarından beri bu davaya hizm et vermiş değerli yol arkadaşım, kardeşim, İl Başkan Yardımcımız Gökhan Gök’ün İl Başkanıdır. Bundan dolayı Genel Merkezimizin göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Kendisinin devraldığı bu bayrağı daha yükseklere taşıyacağına eminim. Üstün gayretlerinden dolayı beni yalnız bırakmayan yönetici arkadaşlarıma, İlçe başkanlarımıza ve tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.
Yeni Başkan Gökhan Gök ise, ”Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın’ın önerisi, bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin talimatları ve tensipleri doğrultusunda bugün itibariyle Malatya İl Başkanlığı görevine atanmış bulunuyorum. Mesut Samanlı Başkanımızın Milletvekili Aday Adayı olması münasebeti ile boşalan İl Başkanlığı koltuğunda inşallah teşkilatımız ile birlikte yine sahada organizasyonlarımızı tesis edeceğiz. Bugün burada sadece bir İl binasını teslim almıyoruz. Biz bugün burada gerek sahada, gerek organizasyonları ile Türkiye’nin en başarılı teşkilatını teslim alıyoruz. Biz bugün burada önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben düsturu ile vücut bulmuş dualı hareketimizin kıymetli mensuplarının emanetini teslim alıyoruz. Yüce Türk milletinin ideallerini teslim alıyoruz. Çıktığımız bu yolda rabbim bizleri utandırmasın. Birliğimizi, dirliğimizi daim etsin. Mesut Başkanımıza da bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolay tekrar teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN