Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Görev Değişimi

Tıp, Sanat Tasarım ve Mimarlık ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültelerinde Dekan Atamaları

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Tıp, Sanat Tasarım ve Mimarlık ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültelerinde Dekan Atamaları

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Alaadin POLAT, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Ersan ÇİFTÇİ, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi Dekanlığı görevine Prof. Dr. Oğuzhan GÖKTOLGA atandı.

Rektör Prof. Dr. Recep BENTLİ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlham ERDEM ve Prof. Dr. Orhan GÜNDÜZ, Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Selim ÖZKAN ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Serkan DENİZ’in katılımıyla rektörlük makamında 27 Aralık 2022 Salı günü görev teslim töreni düzenlendi. Törende görev süresi sona eren Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ergün KUTLUSOY görevini Prof. Dr. Alaadin POLAT’a; Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesi dekanlık görevlerini yürüten Prof. Dr. Mustafa ALİCAN, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesindeki görevini Prof. Dr. Ersan ÇİFTÇİ’ye, Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültesindeki görevini Prof. Dr. Oğuzhan GÖKTOLGA’ya devretti.

Törende Rektörümüz Prof. Dr. Recep BENTLİ görev süresi boyunca yürüttüğü hizmetlerinden ve katkılarından dolayı Prof. Dr. Ergün KUTLUSOY ve Prof. Dr. Mustafa ALİCAN’a teşekkür plaketlerini takdim ederken, dekanlık görevlerini devralan Prof. Dr. Alaadin POLAT, Prof. Dr. Ersan ÇİFTÇİ ve Prof. Dr. Oğuzhan GÖKTOLGA’ya yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN