Jiangsu, Çin'in havacılık ve uzay endüstrisi merkezi olacak

Doğu Çin'in ekonomik merkezlerinden Jiangsu, bölgenin üç yıl içinde havacılık ve uzay endüstrisinin kümelendiği rekabet yetisine sahip bir alana dönüştürülmesine yönelik bir eylem planı açıkladı.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Eyalet yönetiminin geliştirme planı, 2025 yılına değin yıllık 150 milyar yuanı (21,7 milyar dolar) aşkın üretim değeri yaratacak bir havacılık ve uzay endüstrisi geliştirmeyi hedefliyor. Bu çerçevede, o zamana kadar rekabet kabiliyetine sahip olacak 50’den fazla girişimin, 10’dan fazla inovatif platformun ve 10’dan fazla havacılık ve uzay endüstrisi merkezinin oluşturulması amaçlanıyor.  

Plan uyarınca eyalet, büyük uçakların yapımını desteklemeye, aynı zamanda navigasyon makinelerine ve drone alanlarına odaklanacak. Jiangsu Yangtse Nehri Deltasında ekonomik bir dev bölge olup güçlü imalat endüstrisi ile tanınıyor. Eyalet yönetimi bu yılın başında, işletmeleri desteklemeye yönelik olarak mali alanda ve vergi düzenlemelerinde düzinelerce ön alıcı önlem benimsedi. Geleneksel endüstri girişimlerini ve yüksek kaliteli dönüşümle ilgili projeleri ve endüstriyel interneti aktif biçimde desteklemek için 200 milyon yuandan fazla bir miktar vadetti. 

Çin Uluslararası Radyosu

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN