Her Şey Eğitimle Başlar

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş eğitime verilen desteğin önemine vurgu yaparak Arguvan İlçesi genelinde Belediye olarak İlkokul öğrencilerine birer öğün gıda desteği verdiklerini belirterek' Projemize katkı sunmak isteyen tüm eğitim gönüllüsü dostlarımızın desteğini bekliyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

  Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş eğitime verilen desteğin önemine vurgu yaparak Arguvan İlçesi genelinde Belediye olarak İlkokul öğrencilerine birer öğün gıda desteği verdiklerini belirterek” Projemize katkı sunmak isteyen tüm eğitim gönüllüsü dostlarımızın desteğini bekliyoruz” dedi.

       Sosyal Belediyeciliğin öncülerinden olan Arguvan Belediyesi Sosyal Projeleri de hayata geçirterek vatandaşlardan takdir almaya devam ediyor. Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş” Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin daha yaşanabilir bir yer olması için çalışıyoruz.

  İlçenin fiziki koşullarından bilime, sanattan spora her türlü alanda faaliyet gösteriyor, çağı yakalamaya çalışıyoruz. Hiç kuşkusuz eğitim ve eğitime sunulacak destek tüm bunların başında geliyor. 

       Bu yıl Arguvan Belediyesi olarak bir proje gerçekleştirdik ve ilçemizdeki ilkokul düzeyindeki okullara birer öğün gıda desteği sağlamaya başladık. Başlattığımız bu projenin, çocuklarımızın hem zihinsel hem de bedensel gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyoruz.

       Ülkemizdeki gelir adaletsizliği ve her geçen gün kötüye giden ekonomik koşullarda böyle bir proje gerçekleştirmek bizler için bir görev niteliği kazandı. Söz konusu yaş grubunun gelişim dönemi göz önüne alındığında bedensel ve zihinsel gelişimin yanında ruhsal gelişimin de göz ardı edilmemesi gerekir. Şimdiye kadar ailelerde olan bu sorumluluğu devralmamızla birlikte her bir çocuğumuzun aynı gıda maddeleri ile beslenmesini sağlayarak, ekonomik durumu iyi olmayan ailelerimizin çocuklarının bu durumdan kötü etkilenmesinin önüne geçmiş olduk.

       Projemizle ilgili aldığımız olumlu geri dönüşler yüzümüzü güldürüyor. Ülkemizin aydınlık geleceği olan çocuklarımıza faydalı olabilmek bizim için en büyük mutluluk kaynağıdır. Projemize katkı sunmak isteyen tüm eğitim gönüllüsü dostlarımızın desteğini bekliyoruz. 

       Destek olmak isteyen dostlarımız aşağıdaki irtibat numarasından bizimle iletişime geçebilirler. İletişim numarası: 0539 332 6812”

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN