Magazin

Magazin Haberleri

Annesine Yıllar Sonra İlk Kez Esra Erol'da Kavuştu

Esra Erol, hafta içi her gün birbirinden farklı hikâyeleri ekranlara taşımaya devam ediyor.

Amerika'da Çanakkale Türküsü

Cumhuriyetin 100. Yılı Dünya'nın neresinde Türk varsa coşkuyla kutlandı. Sevilen şarkıcı Berfin Gürsoy, davet aldığı Amerika'da, kıtadaki en köklü Türk Derneklerinden biri olan Türk Ocağı için 29 Ekim Balosu'nda Atatürk'ün sevdiği şarkıları da içeren bir repertuarla konser verdi.

Şahsenem Rüzgârı Esmeye Devam Ediyor

12 yıl aradan sonra müzik dünyasına hızlı bir dönüş yapan Özbek popçu Şahsenem, bu hasreti her ay çıkaracağı tekli şarkısıyla gidereceğini sevenlerine müjdelemişti.

12 Yıl Sonra Yeniden Şahsenem

90’lar pop müziğinin unutulmayan star ismi Şahsenem 12 yıl sonra tekli çalışmasıyla müzikseverlerle buluştu. Müzik severlere sunduğu Şahsenem yorumuyla hit olmuş eserleri sayesinde gündemden düşmeyen güzel şarkıcı, özlem bitti ifadesinde bulundu.

Ece Vahapoğlu'nun Büyük Günü

PSİKOTİYATRO isimli proje ile alanında önemli isimler tiyatro sahnelerinde tek kişilik gösterileri ile seyirci ile buluşuyor.

Yengesi tarafından kaçırılan 16 yaşındaki İ.S’yi Esra Erol buldu.

Türkiye’nin günlerdir konuştuğu bu olayda son dakika gelişmesi izleyiciyi ekrana kilitledi.

Tuğba Gülyeşil Stüdyoda Bir Günde 12 Şarkı Okudu

İlahilerin ve türkülerin başarılı yorumcusu, doğru gördüğü yolda emin adımlarla yürüyen Bendir sanatçısı Tuğba Gülyeşil, zoru başardı.

Ece Vahapoğlu Tiyatro Sahnesinde!

PSİKOTİYATRO isimli proje ile alanında önemli isimler tiyatro sahnelerinde tek kişilik gösterileri ile seyirci ile buluşuyor.

Aşk Hayatını Canlandıran Meyveler

Dünyanın en büyük kaçamak sitesi Gleeden yaptığı araştırmalarla gündeme damga vurmaya devam ediyor. Üyelerinin cinsel ve aşk hayatlarıyla ilgili yaptığı araştırmalara beslenmeyi de ekleyerek aşk hayatımızı renklendiren meyveleri belirledi.

Kemal Ceyhan Şarkıları Rezerveledi

Ünlü aranjör ve söz yazarı besteci Kemal Ceyhan müzik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Esra Erol'un küçük oğlu Ömer annesine benzetilince bakın ne dedi?

Başarılı ve güzel sunucu Esra Erol, ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programının dünkü canlı yayınında küçük oğlu Ömer'i ağırladı. Anne-oğul arasında geçen diyalog ise yayına damga vurdu.

Türkiye’nin konuştuğu 12 yaşındaki S.T.K’yı Esra Erol buldu.

Annesinin arkadaşı 42 yaşındaki Fatih Mehmet Dinç tarafından 12 gündür kaçırılan S.T.K ‘ı Esra Erol buldu.

Esra Erol’da yaşanan olay Türkiye’nin kanını dondurdu.

Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programına “Kızım eski eşimin arkadaşı tarafından kaçırıldı” diyerek başvuran, acılı baba Orçun Kalafat Esra Erol’dan yardım istedi.

Gamze Özçelik’ten oğluna teşekkür…

Gamze Özçelik’e Yüksek İnsani Değerler Ödülü verildi

Günlerdir kayıp olan oğluna Esra Erol’da kavuştu.

Esra Erol’da programına katılan 55 yaşındaki Fatma Doğan 11.03.2023 tarihinden beri 33 yaşındaki oğlu Emre Deccaloğlu’na ulaşamadığını söyleyerek Esra Erol’dan yardım istedi.

Ticaret Magazinden Uzaklaştırdı

Oyunculuk kariyerine 17 yaşında “Avrupa Yakası” isimli diziyle başlayan Didem Aksu, Araf Zamanı, Canım Benim, Akasya Durağı ve Tövbeler Tövbesi gibi önemli yapımlarda yer alarak işinde büyük bir yol kat etti.

Ünlü Astrologdan Yeşil Sahalara Yorum

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) eski Başkanı Donald Trump’ın yaşam koçluğunu ve astrolog olarak danışmanlığını yapan, bu sayede dünya çapında bir şöhreti yakalayan Michaela Astro, futbol dünyasının yıldızlarına baktı.

Nadide Sultan oynadı yönetmen eşi çekti

Nadide Sultan Tan Taşçı şarkısını kliplendirdi. -Nadide Sultan'dan yeni şarkıya yeni klip

Merve Mermer Dubaide İlgi Odağı Oldu

Cemiyet hayatının ünlü ismi Mimar Merve Mermer, milli bayan rallicimiz olarak da tüm dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Toplam 200 haber.