Eğitim

Eğitim Haberleri

Başkan Büyükkılıç, Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılına Damga Vuracak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı öncesi ihtiyaç sahibi çocuklara ve gençlere yönelik ücretsiz ulaşımdan, süt dağıtımına, kırtasiye desteğinden sosyal tesis indirimine kadar çok anlamlı ve çok özel projeleri hayata geçiriyor.

Çocuklarımıza Geleceğin Dili Robotik Kodlamayı Öğretiyoruz

Yeşilyurt Belediyesi Robotik Kodlama Kursunda Geleceğin Yazılımcıları Yetişiyor

Kadınlar ve Gençler İçin Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği Başlatıyor

Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 bölgesindeki işsiz kadın ve gençlerin istihdama katılımlarını sağlamak amacıyla, Mesleki Eğitim ve İstihdam seferberliği başlatıyor.

Başkan Sadıkoğlu: Türkiye birinciliği alacaklarına inanıyoruz

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Odamızın proje okulu Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin de aralarında yer aldığı 3 okulumuzun öğrencilerini ve danışman öğretmenlerini gönülden kutluyor, başarılar diliyorum.

Başkan Güder, Yaz Kur'an Kursu Öğrencilerini Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçedeki Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Tekbir Cami’de eğitim alan öğrencilerin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaşan Başkan Güder, “Biz onların sıcaklığını, onlar bizim gönüllerimizi ferahlattılar. Rabbim çocuklarımızı Dinine, Vatanına ve Milletine bağlı kullarından eylesin” dedi.

Gaziantep Büyükşehir Eğitime Desteğini Sürdürüyor

75 Bin Çanta Ve Kırtasiye Malzemesi İle 12 Bin 500 Öğrenciye Kıyafet Yardımı İçin Protokol İmzalandı

Başkan Güder, Yks’de Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi

Her daim öğrencilerin yanında olan öğrenci dostu Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda yüksek puanlar alarak ilk on bine giren başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

KKTC’nin en çok tercih edilen üniversitesi: Yakın Doğu Üniversitesi!

Yakın Doğu Üniversitesi, 2022 YKS yerleştirme sonuçlarına göre, bir kez daha KKTC’nin en çok tercih edilen üniversitesi oldu.

Battalgazi Belediyesi Yaz Spor Okullarındaki Öğrencilere Sürpriz Ziyaret

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde açılan Yaz Spor Okullarına katılım sağlayan çocuklara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hep yarışın içerisinde kalırsanız hedeflinize ulaşırsınız

2022 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) Türkiye birincisi Muhammed Said Alevcan, “YKS sınav maratonunda asla pes etmeyerek hep yarışın içerisinde kalırlarsa hedeflerine ulaşırlar” dedi.

Malatya’ya 82 Yeni Okul Kazandırılıyor

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Malatya’da yapılacak olan 82 yeni okul ile ilgili protokol imzalandı.

Hayırsever İş İnsanı Alp Utku Yiğitvar ile Okul Protokolü İmzalandı

Hayırsever İş İnsanı Alp Utku Yiğitvar ile Okul Protokolü İmzalandı

Gürkan: Çocuklarımıza Ne Kadar İlgi Gösterirsek Geleceğimiz O Kadar Emin Ellerde Olur

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren semt konaklarında, Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı işbirliğiyle yaz okulunda eğitim gören öğrenciler için ‘Yaz Okulu Final Şenliği’ düzenlendi.

AYT Sayısal Türkiye 1. si ve Y-SAY puan türünde Malatya 1.si Evren'e Ödül

Malatya'da 6 yıldır faaliyet gösteren Matris Eğitim Kurumları ilk yılında 2022 YSK’de AYT Sayısal Türkiye 1. Si ve Y-SAY puan türünde Malatya 1.si Arif Evren’e Bilgisayar Hediye Etti.

Başkan Güder, Gençliğimizin Her Zaman Yanındayız

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında aldıkları puanlarla yüzde birlik dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Malatya Kent Konseyi YKS İçin Danışmanlık Hizmeti Veriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu, Yeni Cami Meydanında Tercih Merkezi açtı.

Adaylar tercih listesi oluştururken isteklerini sıralamalı

Netler yükseldi, puan ve başarı sıralamaları geriledi…

Mabem’den Lgs Yerleştirmelerinde Büyük Başarı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM), Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için yürüttüğü eğitimlerle ekonomik olarak dezavantajlı birçok öğrencinin başarılı sonuçlar elde etmesini sağladı.

25 Temmuz - 5 Ağustos Arası Yks Tercih Günlerine Bekliyoruz

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nin öğrencilere yönelik rehberlik ve psikolojik destek hizmeti veren “MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi” hizmetlerini sürdürüyor.

Toplam 358 haber.