Eğitim

Eğitim Haberleri

ÖSYM'den 4 İlde Sınav Kararı

ÖSYM, 11 ili yerle bir eden depremler nedeniyle Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya'da durdurulan sınavların yeniden başlayacağını açıkladı.

Egeli madencilerin 2023 hedefi 1 milyar 400 milyon dolar ihracat

Doğaltaş ihracatında Türkiye’de lider olan Egeli madenciler geçtiğimiz yılı başarılı ihracat artışıyla geride bıraktı.

Mercek İle Ön Muhasebe Öğreniyorlar

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’ne bağlı Mercek Meslek Edindirme ve Eğitim Merkezleri, açtığı kurslar ile vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Malatya’da Kış Okulu Uygulaması Hayata Geçirildi

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk kez sömestir tatilinde başlatılan “Kış Okulu” uygulaması Malatya'da yoğun ilgi gördü.

2023 Yılının İlk İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İşsizliğin giderilmesi, istihdamın artırılması, çalışma hayatındaki sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü 2023 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında yapıldı.

Zabıta Akademisi Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Turgut Özal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Malatya Kent Konseyi Eğitim Öğretim Çalışma Grubu işbirliğinde düzenlenen “Zabıta Akademisi” programı sertifika töreni gerçekleşti.

Nitelikli Personel Yetiştiren Proje

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, 2022 döneminde hayata geçirdiği ‘Yetenek Dönüşüm Projesi’ ile fark yaratıyor.

Vali Hulusi Şahin’in Eşi Malatya Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin Köy Okullarını Ziyaret Etti.

Vali Hulusi Şahin’in Eşi Malatya Gönül Elçileri Temsilcisi Ebru Şahin, birleştirilmiş sınıf okutan köy okullarında görev yapan öğretmenlerin ihtiyaç alanlarını belirlemek, öğretmen ve öğrencilerle ortak etkinlikler yürütmek, onlara her zaman yanlarında olduğunu hissettirmek amacıyla köy okulları ziyaretlerine devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Her Zaman Birlikte” Projesiyle 13 Bin Gencin Yaşamına Dokundu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde imzalanan 3’lü protokolle 2014 yılında başlatılan “Her Zaman Birlikte" projesiyle bugüne kadar dezavantajlı bölgelerdeki 13 bin öğrencinin yaşamına dokunuldu.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Görev Değişimi

Tıp, Sanat Tasarım ve Mimarlık ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültelerinde Dekan Atamaları

Geliştireceğiniz Yeni ve Farklı Projeler, Geleceğimiz İçin Çok Önemli

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İ.Ü.Mühendislik Fakültesi Öğrencileriyle Buluştu

Tırnak Süsleme Ve Temel Makyaj Kursları Açıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Halkkent MERCEK’te, Tırnak Süsleme ile Temel Makyaj kursları açıldı.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’deki Gaziantepli Öğrencilerle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Gaziantep Şahinbey Belediyesi öncülüğünde Kayseri’de eğitim gören Gaziantepli öğrenciler ile buluştu.

İl Jandarma Komutanlığı KADES Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

Malatya İnönü Üniversitesi’nde, 344 öğrenci ve 10 öğretim görevlisine, 6284 Sayılı Kanun, Madde Bağımlılığı ve Siber Suçlarla Mücadele ile İlgili Bilgilendirme Yapıldı.

Her Şey Eğitimle Başlar

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş eğitime verilen desteğin önemine vurgu yaparak Arguvan İlçesi genelinde Belediye olarak İlkokul öğrencilerine birer öğün gıda desteği verdiklerini belirterek' Projemize katkı sunmak isteyen tüm eğitim gönüllüsü dostlarımızın desteğini bekliyoruz' dedi.

Malatya’da Okul Öncesi Eğitimde Okullaşma Oranı Artıyor

Bakanlığımızca ülke genelinde okul öncesi eğitimde okullaşma oranı alanında büyük bir çalışma başlatılmıştır.

Genç Dostu Başkan Öğrencilerle Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kariyer Günleri kapsamında Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşup, tecrübelerini paylaştı.

Çamlıca Koleji Yine Şampiyon

Malatya Okul Sporları Gençler Yüzme İl Müsabakalarında, Özel Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcusu ve 10. sınıf öğrencisi Şevval Akyol 50 m kelebek, 50 m kurbağalama, 100 m serbest ve 50 m serbest yüzme yarışlarında altın madalya kazanarak Malatya Birincisi oldu.

Kariyer Merkezi Yeni Nesil Mentorluk Programı Nı Başlattı

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, üniversite öğrencilerine yönelik “Yeni Nesil Mentorluk Projesi”ni hayata geçirdi.

Toplam 359 haber.