Asayiş

Asayiş Haberleri

Yazıhan İlçesinde Jandarma'dan Uyuşturucu Operasyonu

Yazıhan İlçesinde Gövük, Doğuş, Yeni ve Gayret Mahallelerinde Jandarma tarafından gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonunda 4.389 Gr. Esrar maddesi ele geçirildi.

Cinsel içerikli ürün ele geçirildi

Polis tarafından düzenlenen operasyonda 495 adet cinsel içerikli ürün, 1 kilo 176 gram kubar esrar ve 3 adet silah ele geçirildi.

Göçmen Kaçakçıları Tutuklandı

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince

KOM Şube Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Ekipleri 3.269 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirdi.

Malatya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü halkın huzur ve güvenliği için 7/24 görevinin başında şok operasyonlarla suçlularla ve özellikle uyuşturucu ile mücadelede büyük başarılarla çalışmalarına devam ediyor.

Yazıhan'da Kaçak Kazı Yapanlar Yakalandı

Yazıhan İlçesinde Kaçak Kazı yapanlara Jandarma tarafından suçüstü yapıldı

Yolcu Otobüsündeki Uyuşturucu Bonita'dan Kaçamadı

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada Yolcu Otobüsündeki Uyuşturucu Narkotik Madde Arama Köpeği Bonita'dan Kaçamadı.

Okul Kantinleri Denetleniyor

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının başlaması ile birlikte, denetimlerine başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri denetimlerine belirli aralıklarla devam ediyor.

Malatya'da Torbacılara Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmazken Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri de Uyuşturucu tacirlerine şok baskınlarla sokak satıcılarına geçit vermiyor.

Yasadışı Silah Satışına Jandarma Darbesi

Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesinde Jandarma ekiplerinin yaptığı baskında çok sayıda ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Torbacılara Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik 3 farklı çalışma kapsamında

Malatya'nın Kabusu Çatı Faresi Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince Malatya'da farklı tarih ve yerlerde yaptığı hırsızlıklarla işyeri sahiplerine korku yaşatan şüpheli şahıs yakalandı.

Uyuşturucuya 7 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 7 şahıs tutuklandı.

Vali Hulusi Şahin, İl Emniyet Müdürlüğünde Brifing Aldı

02 Ekim 2022 Pazar günü Malatya'da yapılacak olan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimi için polis olağanüstü önlem alacak.

Kahramanmaraş’ta İtfaiyenin Hızlı Müdahalesiyle Faciadan Dönüldü

Kahramanmaraş’ta meydana gelen konut yangınında İtfaiye personellerinin hızlı müdahalesiyle yabancı uyruklu 4 çocuk alevlerin arasından kurtarıldı.

Uyuşturucuya 5 Tutuklama

Malatya narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 5 şahıs tutuklandı.

Polis zahir tacirlerine göz açtırmıyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 4 şahıs tutuklandı.

Çalınan akülü aracı polis ekiplerince bulundu

Hasanvarol Mahallesi'nde bir adreste Bedensel engelli vatandaşın çalınan akülü aracı, polis ekipleri tarafından bulunarak kendine teslim edildi

Ahıra Yıldırım Düştü 5 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu

Malatya'nın Battalgazi İlçesi Orduzu Mahallesinde gece etkili olan yağış esnasında Tuba İpekten'e ait olan ahıra yıldırım düştü. Ahırda bulunan 5 büyükbaş hayvan telef oldu.

Toplam 589 haber.