Asayiş

Asayiş Haberleri

Yeşilyurt-Akçadağ-Doğanşehir-Yazıhan-Kale'de Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl J.K.lığınca uyuşturucu ve Kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Akçadağ-Doğanşehir-Kale -Yazıhan ve Yeşilyurt İlçelerinde

TOKİ Konutları Şantiyesinde Yangın

Malatya’da deprem konutlarının inşaat alanındaki şantiyede çıkan yangın maddi hasarla sonuçlandı.

Malatya'da Hırsızlara Büyük Darbe

Malatya'da son bir hafta içerisinde hırsızlık olaylarına karşı operasyon yapan Malatya Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok sayıda hırsızlık olayını aydınlatarak hırsızlara suçüstü yaparak 12 hırsızlık zanlısını yakaladı. Malatya Valilisi Ersin Yazıcı'nın talimatıyla özel ekipler kuran polis Malatya'nın tüm cadde ve sokaklarını mercek altına alarak operasyonlar gerçekleştirdi.

Malatya'da depremzedelerin evinde yakalanan yabancı uyruklu hırsızlar da var

Malatya Emniyetinin depremden sonra boş kalan cadde ve sokaklarda yapılan hırsızlık olaylarının önüne geçmek için önlemlerin arttırıldığı bildirildi.

Emniyet Uygulamaları Netice Vermeye Başladı

Malatya'da İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Arif Çankal'ın gelişi suçlularda büyük tedirginlik yaratmaya devam ediyor. Şok operasyon ve denetimlerle suçlulara göz açtırmaması Malatyalıları sevindiriyor.

Malatya'da arıtma tesisinde yangın

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde atık su borusu döşenmesi esnasında çıkan yağına itfaiye ekipleri müdahale etti.

Malatya'da Araçlara Sıkı Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Malatya'da trafik düzeni ve sürüş güvenliğinin sağlanması amacıyla sıkı uygulama yapıyor.

Malatya'da 18 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Jandarma ekiplerince firarilerin yakalanmasına yönelik çalışma da, Yazıhan ilçesinde bir adrese operasyon düzenlendi.

Malatya'da salça kovasında 4 tane tabanca çıktı

Malatya’da salça kovası içinde gizlenmiş vaziyette 4 adet tabanca ele geçirildi.

Hatalı Sürücülere Ceza Yağdı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kurallara uymayan Kural İhlali yapan ve aşırı hız yapan sürücülere ceza yağdırdı.

Malatya'da 4,8 ve 4,5 Şiddetinde iki Deprem

Malatya'da artçı depremler vatandaşları tedirgin ederken bugün saat 16 39 da 4,8 büyüklüğünde deprem AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Malatya'da uyuşturucu operasyonu

Malatya’da jandarma ekiplerince yürütülen operasyon da 781 gram esrar ile 22 kök kenevir ele geçirildi.

Yolcu Otobüsünde 12,5 Kg. Skung Maddesi Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube görevlileri Doğu illerinden Batı illerine yolcu otobüsüyle sevkiyat yapan Uyuşturucu tüccarlarına göz açtırmıyor.

İtfaiye Ekipleri Temmuz Ayında 845 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, 2022 Temmuz ayında toplamda 484 olaya müdahale ederken, 2023 Temmuz ayında ise 845 olaya müdahale etti.

Malatya'da 34 Kaçak Göçmen ve 2 Organizatör Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Doğu illerinden yurda kaçak yollarla giren ve Batıya doğru giden 34 Düzensiz göçmen ile 2 organizatörü kıskıvrak yakaladı

Malatya'da Firari FETÖ Üyesi Yakalandı

Malatya’da FETÖ terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari jandarma ekiplerince yakalandı.

Malatya'da Narkotik Ekipleri Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 5 kilo 773 gr esrar ile 2.744 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Malatya’da Minibüs İle Otomobil Alt Geçitte Kafa Kafaya Çarpıştılar

Malatya’da alt geçitte servis minibüsü ile otomobil alt geçitte kafa kafaya çarpışması sonucunda her iki aracın sürücüsü de yaralandı.

Polisten Kaçamadı Araçta Uyuşturucu Yakalandı

Malatya'da vatandaşların huzuru ve güvenliğinin temini için Malatya İl Emniyet Müdürlüğü birimleri sahada şok denetimler yaparak suçlulara geçit vermiyor.

Toplam 588 haber.