Çamlıca Koleji Yine Şampiyon

Malatya Okul Sporları Gençler Yüzme İl Müsabakalarında, Özel Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcusu ve 10. sınıf öğrencisi Şevval Akyol 50 m kelebek, 50 m kurbağalama, 100 m serbest ve 50 m serbest yüzme yarışlarında altın madalya kazanarak Malatya Birincisi oldu.

PAYLAŞ
Ras Ajans - Rasajans

Malatya Okul Sporları Gençler Yüzme İl Müsabakalarında, Özel Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcusu ve 10. sınıf öğrencisi Şevval Akyol; 50 m kelebek, 50 m kurbağalama, 100 m serbest ve 50 m serbest yüzme yarışlarında altın madalya kazanarak Malatya Birincisi oldu.

        Osman Çağlı Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzunda yapılan müsabakaların sonunda Malatya Birincisi olan Şevval Akyol; Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Ebu Bekir Kayhan'dan ödülünü aldıktan sonra Özel Çamlıca Koleji Lise Kampüsü'nde düzenlenen ödül töreninde de Özel Çamlıca Koleji Kurucu Müdürü ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Sarıtaç'tan müsabakalarda kazandığı her yarış için dört ayrı ödül aldı.

Türkiye Şampiyonasında Malatya'yı temsil edecek olan Şevval Akyol, Okul Sporları Gençler Yüzme Türkiye Şampiyonasında kulaç atacak.

Bulten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN